Další přípravné utkání gól nepřineslo, Zbrojovka - Nitra 0:0

Další přípravné utkání gól nepřineslo, Zbrojovka - Nitra 0:0

B r n o - Další přípravný duel má za sebou brněnská Zbrojovka. Poprvé v přípravě dokázala udržet čisté konto, ovšem i brněnští střelci mlčeli, byť šancí se urodilo dost. Utkání s Nitrou tak nakonec skončilo bezbrankovou remízou.

Do utkání naskočili i hráč na zkoušku Jozef Dolný a navrátilec z hostování Jan Malík. Zbrojovka v úvodu přežila šanci kanonýra Clebera a sama několikrát zahrozila. Při Kroupově hlavičce už několik desítek promrzlých diváků vidělo míč v brance, Stránský ale naděje Zbrojovky na úvodní gól zmařil výtečným zákrokem.

Stejně dobře si vedl při šanci Malíka a střele Glasera, skóre se tak v první půli neměnilo.

Po změně stran se do nadějné možnosti dostal opět aktivní Kroupa, branku ovšem minul a Glaserův následný pokus zblokovala hostující obrana.

Po prostřídání střílel těsně vedle Sedlák a Skalák dokonce dopravil míč do sítě, branka však nemohla být uznána pro předchozí ofsajd. Aktivita Zbrojovky kýžený gólový efekt nepřinesla, duel tak nakonec skončil bezbrankovou remízou.

Zbrojovku tak i nadále trápí zakončení, což bude moci změnit v sobotu 1. února - nejprve hraje od 11 hodin s béčkem Sparty, o dvě hodiny později ji prověří Trenčín. Jedná se o poslední zápasy před odletem na soustředění do Turecka.

Další prověrkou bude pro Zbrojovku utkání s Nitrou
28.01.2014 | Martin Lísal

Další prověrkou bude pro Zbrojovku utkání s Nitrou

B r n o - Na Zbrojovku čeká ve středu 29. ledna již šestý zimní test, na umělce v TCM se v aktuální...