VIDEO: Utkání s Admirou patřilo defenzivám. Branka nepadla

VIDEO: Utkání s Admirou patřilo defenzivám. Branka nepadla

V dalším přípravném utkání nastoupila Zbrojovka - i s Řezníčkem v sestavě - proti rakouské Admiře. Navzdory řadě šancí se skóre ani na jedné straně neměnilo, duel tak skončil bezbrankovou remízou.

Zbrojovka nastoupila v bílých dresech, kapitánskou pásku navlékl novic Řezníček. Odehrál nakonec hodinu a byl celkem vidět. Nachomýtl se k největší šanci Zbrojovky v první půli, když důrazem vybojoval zpět ztracený míč a jeho pokus Kuttin vyrazil. Neujala se bohužel ani následná dorážka.

Ještě předtím ovšem hrozil několikrát soupeř, kolem Melichárkovy svatyně prolétly dvě nepříjemné střely. Krátce po Řezníčkově šanci se do nadějné pozice dral Vávra, obešel gólmana, prostor pro zakončení už ale neměl.

Solidně zaplněná tribuna sledovala poměrně zajímavý první poločas - mírně aktivnější byli "domácí" Rakušané, prosadit se ale nedokázal ani jeden celek. Na tom se nic nezměnilo ani po změně stran, kdy oba týmy prostřídaly.

Zbrojovka si vypracovala další možnosti - Kerestešův přímý kop ale zblokovala obrana, ta vzápětí odkopla balon na poslední chvíli před Klánem, k němuž se snášel pěkný Moukanzův centr. Po sólu Chriena se k hlavičce dostal Malík, míč mezi tyče ovšem také nevměstnal.

Nuda nehrozila ani na druhé straně - Schicker zaměstnal Melichárka, štiplavý pokus z velkého vápna skončil vedle a v samém závěru hráči Admiry po dobré kombinaci stříleli nad. Výsledkem tedy nakonec byla bezbranková remíza.

Fotogalerie

Všechny fotografie