Druhá remíza se slovenským soupeřem. S Trnavou si Zbrojovka vyměnila po gólu

Druhá remíza se slovenským soupeřem. S Trnavou si Zbrojovka vyměnila po gólu

Po pomalém rozjezdu a inkasované brance v úvodní čtvrthodině vyrovnal ještě před půlí Michal Škoda. Otevřený druhý poločas přinesl šance na obou stranách, stav 1:1 ovšem vydržel až do závěrečného hvizdu.

Hostující Trnava vstoupila do zápasu lépe a za svou úvodní aktivitu byla po čtvrthodině hry odměněna. Obrana Zbrojovky nedokázala při centru pokrýt Emila Jirku, který poslal Spartak do vedení.

Zbrojovce se nedařilo dostat do zápasu a první výraznější šance přišla až ve 30. minutě, kdy po povedené akci Jablonského nebezpečně pálil Řezníček. Před poločasovou pauzou si Brno přece jen dokázalo vypracovat tlak, jehož vyústěním byla opět po akci Jablonského vyrovnávací branka Michala Škody.

Druhá půle se hrala stylem nahoru dolů a o šance nebyla nouze. Ty největší měli na svědomí Krejčí, proti jehož hlavičce fantasticky zasáhl brankář hostí, v závěru pak mohl utkání rozhodnout Přichytsal, i on ale z bezprostřední blízkosti pouze napálil gólmana.

Druhé měření sil se slovenským soupeřem v horizontu dní tak opět končí nerozhodným výsledkem, když po Skalici remizovalo Brno i s Trnavou.

Trenér Habanec hodnotí utkání s Trnavou
25.01.2017 | Martin Lísal

Trenér Habanec hodnotí utkání s Trnavou

B r n o - Po rozpačitém úvodu přišlo postupné zlepšení a řada šancí, což v duelu s Trnavou stačilo...

Fotogalerie

Všechny fotografie