Dorost prohrál v Liberci

Dorost prohrál v Liberci

Tým U-19 sice dokázal na půdě Liberce stáhnout dvoubrankové manko, nakonec ale deset minut před koncem znovu inkasoval a prohrál tak v Liberci 2:3.

Zbrojovka začala dobře a měla v prvních dvaceti minutách několik šancí, ty ale nevyužila. Jeden ze zlomových momentů přišel ve 29. minutě, kdy Kubík fauloval v pokutovém území, dostal červenou kartu a nařízenou penaltu domácí proměnili.

Pár minut poté přišel druhý gól, který ale paradoxně Zbrojovku "nakopl", hráči se semkli a ještě do půle snížil z penalty Martin Levai. Ve druhém poločase dokonce vyrovnal Svoboda, zhruba od 70. minuty ale oslabenému Brnu docházely síly a soupeř vsítil vítězný gól. Na výsledku nic nezměnily ani šance Dudy a Kršky v závěru utkání.

Ohlasy trenérů

René Wagner (FC Zbrojovka Brno): "Od druhé inkasované branky jsme se zvedli a věřil jsem, že i v deseti dokážeme utkání otočit. V závěru nám ale došly síly. Sestava byla trochu pozměněná tím, že máme mimo hru čtyři krajní obránce, takže tam musí zaskakovat stoper a ofenzivní záložník. Věříme, že se nám povede mužstvo konsolidovat a vrátíme se k dobrým výsledkům z úvodu sezony. Přes tři prohry v řadě nebyl výkon mužstva špatný, zejména v Budějovicích, kde jsme měli vyhrát.
Dorost prohrál v Liberci
16.09.2012 | Martin Lísal

Dorost prohrál v Liberci

Tým U-19 sice dokázal na půdě Liberce stáhnout dvoubrankové manko, nakonec ale deset minut před...