Zbrojovka v generálce remizovala ve Zlíně

Zbrojovka v generálce remizovala ve Zlíně

Z l í n - Zbrojováci remizovali v posledním přípravném utkání na hřišti Zlína 1:1. Jediný gól vstřelil z penalty Zavadil, za domácí srovnal ještě v první půli Vraštil.

Zbrojovka nasadila do utkání i útočníka Řezníčka, který se za pár minut nachomýtl ke gólovému momentu. Dlouhý Berkovcův nákop našel Přichystala, následně svedl souboj s obráncem právě Řezníček a pomohl Přichystalovi do brejku. Nabíhající Hladík byl při snaze dostat se k míči sražen a kopala se penalta. Tu neomylně proměnil Pavel Zavadil.,1:0 pro hosty.

Další zajímavou možnost měl Kuba Přichystal, na druhé straně hlavičkovali domácí těsně nad bránu a další pokus po rohovém kopu vyboxoval Berkovec. Ve 23. minutě už ovšem bylo srovnáno, na konci akce Ševců byl obránce Lukáš Vraštil, ke kterému propadl míč po centru z levé strany hřiště.

Do půle byly k vidění ještě dvě velké šance na obou stranách. Do samostatného úniku se dostal Hladík, svým lobem ale bránu minul. Na druhé straně tvrdě pálil Dramé, jeho pokus zastavilo po drobné teči Berkovce břevno.

Ve druhé půli poslali oba trenéři do hry postupně čerstvé síly. Za Zlín hrozil opět Dramé, jednu z rychlých akcí Brna zakončoval nepřesnou ranou Čermák. Přichystal se zase vtipně zbavil dvou hráčů soupeře, jeho centr ovšem nakonec domácí obrana vyřešila bez zaváhání.

V samém závěru ještě pálil Tkáč, jehož pokus ale minul Berkovcovy tyče a generálka na ligu tak skončila remízou.

VIDEO: Sestřih utkání ve Zlíně
A-tým
18.07.2021 | Martin Lísal

VIDEO: Sestřih utkání ve Zlíně

Z l í n - V posledním utkání přípravy se Zbrojovka rozešla smírně se Zlínem. Na Zbrojovka TV si...
PREVIEW: Posledním soupeřem v přípravě bude Zlín
A-tým
16.07.2021 | Martin Lísal

PREVIEW: Posledním soupeřem v přípravě bude Zlín

B r n o - Čtvrtým a posledním soupeřem Brňanů bude v letní přípravě tým Zlína. Utkání, které bude...

Fotogalerie

Všechny fotografie