Béčko má další šestigólovou výhru

Béčko má další šestigólovou výhru

B r n o - Brněnský B tým potvrdil dobrý vstup do sezóny i na domácím hřišti v Bystrci, kde přivítal Všechovice. Základ k výhře položila už povedená první půle, Zbrojováci nakonec zvítězili 6:2.

Trenér Maša měl pro utkání k dispozici i hráče prvního mužstva - v bráně se představil Šiman, v obraně Hlavica, ve středu pole nastoupili Blecha, Kohoutek a Rogožan.

Zbrojovka zahájila aktivně a byla odměněna. V osmé minutě se přes soupeře prodral Vantuch, našel v šestnáctce Blechu a ten přihrávkou pod sebe vybídl ke skórování Claude Lhoteckého.

Ve 20. minutě se pak Filip Blecha zapsal mezi střelce, po skvělé Šmidově přihrávce nadvakrát překonal Konečného. Odpověď si připravil Rak, který ve 28. minutě pláchl obraně a ranou o tyč snížil.

Jenže v závěru půle se znovu ozvali brněnští střelci. Ve 39. minutě našel Kohoutek pohotově Filipa Blechu a ten svou střelu ukázkově zakroutil do šibenice. A za další tři minuty našel Šmid rozběhnutého Purriniho, ten předložil míč Vantuchovi a na konci krásné akce byl znovu Claude Lhotecký. Poločas tak vyhrála Zbrojovka poměrem 4:1.

Ve druhém dějství se skóre měnilo až v závěrečné čtvrthodině. Nejprve Blecha založil akci, na jejímž konci byl přihrávající Kocůrek a skórující Lukáš Rogožan. Následně snížil hlavou Hrabovský a poslední slovo si vzal Yosi Sawalha. Dobrým napadáním získal míč a následně prostřelil Konečného.

Zbrojováci tak jsou po dvou duelech stoprocentní. V dalším kole je čeká cesta do Otrokovic, zdejší SK Baťov má na kontě taktéž šest bodů.