Utkání Zbrojovky se Znojmem se obešlo bez branek

Utkání Zbrojovky se Znojmem se obešlo bez branek

Ve třetím utkání Tipsport ligy nastoupila Zbrojovka proti druholigovému Znojmu. Ačkoliv v duelu byla k vidění řada šancí, branky se nakonec diváci v Tréninkovém centru mládeže nedočkali.

Z marodů Zbrojovky se do utkání zapojil Petr Glaser, po dvaceti minutách ovšem pro zranění odstoupil ze hry Lamine Fall. V té době (a po většinu utkání) byla Zbrojovka mírně aktivnějším celkem, ale i velké šance, jako byla ta Lutonského ze 36. minuty, nedokázala proměnit.

Znojmo se ke slovu dostalo krátce před pauzou, kdy utěšenou ranou protáhl Doležala Mudra.

Ve druhé půli Brňané prostřídali, možná i proto v úvodních minutách přepustili otěže soupeři. Migala po rohovém kopu hned zahřál Hladkého, jeho první zákrok ale uchránil Zbrojovku od pohromy.

Na straně domácích zaměstnával obranu Znojma až do svého vystřídání Halaška. Do největší šance se ale dostal sedm minut před koncem Hyčka, který se bravurním průnikem dostal až před Dolečka. Znojemský gólman ovšem celou akci zakončil neméně povedeným zákrokem.

Když pak v závěru vyrazil střelu Frejlacha a na druhé straně Hladký zneškodnil šanci Radka Buchty, skončilo utkání bez branek.

Pro Zbrojovku to byla první bezgólová remíza od července 2012, kdy v přípravě uhrála tento výsledek se Sarajevem. Oba celky si tak připsaly do tabulky po čtvrtém bodu, Znojmo má ovšem před sebou ještě dvě utkání, zatímco Zbrojovka pouze jedno - sobotní duel se Slováckem.

Vzhledem k výhře Jihlavy nad Slováckem je už jasné, že Zbrojovka skupinu nevyhraje. Postoupit už kromě Vysočiny může jen Znojmo, hodně napoví sobotní vzájemný zápas obou celků.

Skupina C
1. Jihlava 3 2 1 0 9:1 7
2. Znojmo 2 1 1 0 3:2 4
3. Zbrojovka 3 1 1 1 2:4 4
4. Slovácko 3 1 0 2 5:9 3
5. Zlín 3 0 1 2 3:6 1

Zbývá odehrát
  • 19.1. Jihlava - Znojmo
  • 19.1. Slovácko - Brno
  • 23.1. Zlín - Znojmo
Tipsport liga pokračuje dalšími zápasy, Zbrojovku čeká Znojmo
15.01.2013 | Martin Lísal

Tipsport liga pokračuje dalšími zápasy, Zbrojovku čeká...

Na Zbrojovku čeká třetí přípravný zápas - v dalším utkání skupiny C zimní Tipsport ligy se střetne...

Fotogalerie

Všechny fotografie