Obránce Petr Pavlík pokračuje ve Zbrojovce!

Obránce Petr Pavlík pokračuje ve Zbrojovce!

B r n o - Fotbalový klub FC Zbrojovka Brno se dohodl na prodloužení spolupráce se stoperem Petrem Pavlíkem. Jednatřicetiletý hráč tak bude v Brně působit další dvě sezóny!

Petr Pavlík přišel do Zbrojovky v lednu 2017, v nejvyšší soutěži odehrál v našem dresu 43 utkání a jednou skóroval. V letošním ročníku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY pak naskočil do třinácti zápasů.

"Potkali jsme se minulý týden po baráži a za chviličku to bylo hotové. Nic jiného jsem ani nezvažoval, v první řadě bylo pro mě důležité mluvit se Zbrojovkou, nedíval jsem se nalevo ani napravo. Jsem tu spokojený, za dva a půl roku jsem tu poznal skvělé lidi v kabině i mimo ni, takže nebyl sebemenší důvod něco měnit. Domluvili jsme se a jsem za to rád," řekl k tomu Pavlík.

"My známe Petra, on zná nás; od začátku bylo znát, že obě strany chtějí spolu fungovat dál. Věříme, že nám Petr pomůže a jsme rádi, že s námi bude pokračovat a preferoval další spolupráci před jinými nabídkami," komentoval podpis sportovní manažer Zbrojovky Tomáš Požár.

Jednatřicetiletý stoper strávil většinu jara na marodce, v závěru jara už se ale dostal do nominace a v Jihlavě naskočil v základní sestavě. "Zdravotně jsem v pořádku, cítím se dobře, připravený a natěšený do všeho znovu zapadnout. Dva týdny volna jsou fajn, ale pak už člověku začne chybět kabina, každodenní kontakt se spoluhráči, srandičky a perfektní parta, která se v Brně vytvořila. A to neberu jen hráče, ale i realizační tým a lidi v kancelářích. Přípravu asi nikdo moc nemusí, ale dřina k tomu období patří a každý si to uvědomuje. Těším se, až to vypukne."

Tak Petře, hodně štěstí a zdraví do další etapy v brněnském dresu!

další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...