AKTUÁLNĚ: Reakce na nedělní rozhodnutí vlády

AKTUÁLNĚ: Reakce na nedělní rozhodnutí vlády

B r n o - S ohledem na nedělní rozhodnutí vlády ČR o omezení volného pohybu osob přistupuje také Zbrojovka k dalším opatřením. Na invididuální režim přešly všechny mládežnické týmy, hráči "áčka" a "béčka" mají volno prodlouženo prozatím do zítřka.

"Původně jsme se měli sejít k tréninku už dnes, ale vzhledem ke včerejší změně situace jsme hráčům prodloužili volno do úterý. Jedná se o dočasné rozhodnutí. Aktuálně vyčkáváme, s jakými informacemi a doporučeními přijde zítřejší videokonference UEFA. Hráči dodržují všechny doporučené pokyny, jsme s nimi v kontaktu a celou situaci řešíme operativně," uvedl sportovní manažer Zbrojovky Tomáš Požár.

Na individuální režim už najela brněnská mládež. "Hráči všech týmů až po kategorii U19 mají od trenérů individuální plány, podle kterých budou trénovat. Toto opatření platí prozatím do příštího týdne, další kroky přizpůsobíme aktuální situaci," řekl k tomu šéftrenér mládeže Valdemar Horváth.

Přímo na Srbské zůstává provoz v kancelářích v omezeném režimu, což platí i pro technický úsek. "S ohledem na kolektivní zodpovědnost jsme přijali opatření v souladu s doporučeními vlády ČR. Vykonáváme nezbytně nutnou údržbu a část úseku zůstává po domluvě v záloze," komentoval šéf úseku Martin Číhal.

Až do odvolání je uzavřena také kamenná prodejna zbrojováckého Fanshopu. Nakupovat lze i nadále online přes eshop, a to výhradně s možností doručení prostřednictvím společnosti PPL.

další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...