Pojď fandit s legendami Zbrojovky na Tribunu Štatl!

Pojď fandit s legendami Zbrojovky na Tribunu Štatl!

B r n o - Každý ví, že fotbal se nejlépe sleduje ze zaplněné tribuny. To teď bohužel ještě není možné, jedno řešení pro vás ale máme. A je to něco, co tu ještě nebylo! Fanděte Zbrojovce spolu s kamarády a legendami na Tribuně Štatl!

Tribuna otevře své brány díky spolupráci s naším partnerem – společností Tripoli. A to rovnou na dvou místech – v restauraci Zlatá loď na Svoboďáku a v Charlie´s Square na Římském náměstí. Na plátnech a obrazovkách tu 28. května poběží přímý přenos utkání Zbrojovky v Ústí nad Labem, poté i další zápasy.

Aby byl zážitek dokonalý, bojem o body vás provedou moderátoři a legendy klubu. Ve Zlaté lodi se mikrofonu ujme Petr Švancara a po boku bude mít možná nejpopulárnějšího Zbrojováka let devadesátých, Milana Pacandu. V restauraci Charlie’s Square se jako moderátor představí herec Městského divadla a velký Zbrojovák Alan Novotný a společnost mu bude dělat univerzál, který barvy Zbrojovky hájil snad na všech postech kromě brankáře a v současnosti trénuje žáky – Patrik Siegl.

Už tato jména jsou zárukou, že o zábavu nebude nouze. Součástí bohatého programu navíc jsou soutěže o ceny, kvíz a tipovačka. Ve fotbalovém kvízu můžete vyhrát voucher do zbrojováckého Fanshopu v hodnotě tisíc korun, v tipovačce zkusíte uhodnout výsledek a střelce, přičemž nejpřesnější tipér získá fotbalový míč, podepsaný hráči prvního mužstva.

Další ceny pak do soutěže věnoval náš partner, společnost AZ Servis. Jedná se o originální batoh a fitness hodinky, pro každé utkání bude navíc vylosován vítěz hlavní ceny - zapůjčení vozu Škoda Octavia Combi IV na víkend.

A samozřejmě nebude chybět občerstvení. Kromě standardního sortimentu restaurací najdete v nabídce i fotbalové menu za výhodnou cenu – pivko za 35 korun, klobása nebo cigáro za 55. Zkrátka jako na stadionu. Při vstupu na akci pak obdržíte malý dárek (plakát, náramek a propisku).

Vstupenku na Tribunu Štatl pořídíte za stokorunu na stránce oficiálního Fanshopu. Poprosíme jen, abyste při objednávce uvedli do poznámky číslo vybraného stolu a počet míst dle plánku restaurace. Následně vám přijde potvrzující email. Ideální doba příchodu je 17:00, v 17:15 už totiž začíná zmíněný program.

Veškerý výtěžek z akce poputuje na podporu zbrojovácké mládeže a na výrobu fanouškovských choreografií.

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...