FOTO: Předávání výročních sad a společný trénink!

FOTO: Předávání výročních sad a společný trénink!

B r n o - Stadion Zbrojovky, umělé osvětlení, hráči prvního mužstva. A k tomu fanoušci, kteří zakoupením limitované výroční klubové sady získali možnost zatrénovat si s "áčkem" pod vedením zbrojováckých trenérů!

Do kabiny jich nakonec dorazilo devět. Po příchodu na stadion se jich ujal trenér Tomáš Polách a vedoucí mužstva Libor Došek, prošli si stadionem a pak už zamířili do kabiny. Těsně před tréninkem i po něm se nad stadionem spustil silný déšť, během tréninkové jednotky ale naštěstí nepršelo, takže počasí zážitek nezkazilo.

"Trénink jsme trochu uzpůsobili tomu, že se jednalo o fanoušky mladší i starší. Chtěli jsme, aby to pro ně byla v první řadě zábava a zpestření, takže se hodně hrálo a střílelo. Všichni byli šikovní, bylo znát, že spousta z nich fotbal hrála nebo hraje. A věřím, že si to užili," usmíval se po skončení tréninkové jednotky Tomáš Polách.

Trenér rozhodně nelhal, k vidění byly parádní kousky a spousta povedených gólů a fanoušci tak na stadionu rozhodně nebyli jen do počtu. "Jako fanoušek Zbrojovky jsem si to nesmírně užil, bylo to přátelské. Kluci k nám měli super přístup, uvítali nás a chovali se k nám, jako kdybychom patřili do kabiny. Taky realizační tým byl super a měl s námi trpělivost. Zkrátka super zážitek, jen tak dál," vzkázal po zhruba hodinovém tréninku Honza Fišák, jeden z fanoušků.

"Hodně se mi to líbilo, dala jsem i nějaké góly," usmívala se malá Emma Dojčáková, zástupkyně mladší generace. "Bylo to super, člověk to vidí jen v televizi a je to paráda si takhle s hráči ťuknout, pokecat.. Určitě to za to stálo a příště bych do toho šel znovu," doplnil další z fanoušků Ruda Volec.

Jakmile se zamířilo znovu do kabin, měli fanoušci k dispozici sprchy či regeneraci. Převzali si také výroční sady a nechali si podepsat dresy, samozřejmostí bylo i foto s vybraným hráčem.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

VIDEO: Škoda, že jsme nevyhráli, mrzí Potočného
A-tým
27.07.2024 | Martin Lísal. FOTO: Petr Nečas

VIDEO: Škoda, že jsme nevyhráli, mrzí Potočného

O p a v a – Útočník Roman Potočný si v nové sezóně po dvou kolech drží průměr gól na zápas. Po...
Béčko zvítězilo i v Kroměříži
B-tým
26.07.2024 | Martin Lísal. FOTO: HS Kroměříž

Béčko zvítězilo i v Kroměříži

K r o m ě ř í ž - Béčko Zbrojovky završilo letní přípravu úspěšně, když zvítězilo na hřišti ještě...
VIDEO: Trenér Hynek po utkání v Opavě
A-tým
26.07.2024 | Martin Lísal. FOTO: Petr Nečas

VIDEO: Trenér Hynek po utkání v Opavě

O p a v a – Pro nestranného diváka mohl být dnešní duel v Opavě celkem zajímavou podívanou. O výhru...