VIDEO: Trenér Hynek po utkání v Podbrezové

VIDEO: Trenér Hynek po utkání v Podbrezové

P o d b r e z o v á – Ještě před návratem do Brna změřili Brňané síly s Podbrezovou. Po nadějné první půli nakonec uzmul výhru domácí tým, který zvítězil 5:2. Jak duel hodnotil kouč Hynek?

„Pro nás je to důležitá a cenná prohra. Tím, jaký způsob hry Podbrezová praktikuje, jsme si za tím trochu i jeli a čekal jsem, že soupeř prověří, v jaké fázi jsme. Kterým věcem rozumíme, jak hráči budou reagovat na určité situace a jak se v tom budou chovat. Takže pro nás cenná prohra v pravý čas,“ hovořil po utkání.

Oba brněnské góly obstaral Roman Potočný, který se dvakrát trefil parádně z dálky. „Vždycky je pro útočníka dobré, když dává góly. Potok využil příležitosti a dal krásný gól, udělal si pro sebe standardku a trefil to. Vypracovali jsme si i další příležitosti, které potřebují určitou přesnost, timing, postavení, měli jsme tam i dobré věci,“ bilancoval Hynek.

Naopak mezi hráči, kteří do zápasu nezasáhli vůbec, byl například kapitán Řezníček. „Jsou věci, které jsme na konci soustředění nechtěli riskovat. Příští týden bude náročný, hodně ho ještě podložíme kondicí a herní kondicí, takže jsme to nechtěli na závěr soustředění přetáhnout u hráčů, kteří měli drobné šrámy. Chceme, aby všichni mohli od pondělka zase naplno trénovat a zapracovat na progresu, který ještě potřebujeme udělat,“ vysvětlil trenér.

A jak hodnotí pobyt v Nízkých Tatrách? „Soustředění bylo krátké, v rámci jednoho mikrocyklu, který jsme nechtěli přesáhnout. Udělali jsme si teambuildingové věci, které pro nás byly důležité, udělali jsme i herní progres, který byl v části utkání zřetelný,“ uzavřel Hynek.

další články

PREVIEW: Zbrojovácká premiéra v UEFA Youth League!
Mládež
21.10.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Zbrojovácká premiéra v UEFA Youth League!

B r n o - Den D se blíží! Mladí Zbrojováci vstoupí do letošního ročníku UEFA Youth League, v cestě...
Program týmů Zbrojovky v týdnu od 21. do 27. října
Ostatní
21.10.2024 | Martin Lísal

Program týmů Zbrojovky v týdnu od 21. do 27. října

B r n o - V aktuálním říjnovém týdnu čeká na hráče i fanoušky opravdu pestrý program. Hlavním...
Béčko podlehlo Startu Brno 1:2
B-tým
20.10.2024 | Martin Lísal

Béčko podlehlo Startu Brno 1:2

B r n o - Brněnský B tým přišel o sérii zápasů bez prohry, na domácím hřišti podlehl Startu Brno...