VIDEO: Zbrojovka remizovala s Razgradem a na soustředění zůstává neporažena

VIDEO: Zbrojovka remizovala s Razgradem a na soustředění zůstává neporažena

B e l e k - Třetí přípravné utkání přivedlo Brňanům do cesty doposud nejzvučnějšího soupeře - v Beleku jsme se dnes utkali s Ludogorcem Razgrad. Duel nakonec skončil bezbrankovou remízou - Zbrojovka tak na soustředění prozatím neinkasovala ani gól.

Brňané vyrukovali na silného soupeře v sestavě i s Jakubem Řezníčkem. Elitní střelec Zbrojovky odehrál první půli a nastoupil poprvé od svého zranění, svým neustálým pohybem a důrazem několikrát znepříjemnil život obraně bulharského celku.

Zbrojovka byla také prvním týmem, který se dostal k ohrožení brány soupeře, konkrétně to bylo po rohovém kopu. Výraznější nebezpečí ovšem přicházelo přece jen ze strany soupeře, jehož bleskurychlé kontry musel v první půli několikrát řešil ve spolupráci s obranou jistý Melichárek. Se stejnou jistotou likvidoval i dalekonosné pokusy borců z Razgradu.

Co se Brna týče, do nejzajímavější možnosti se po dalším rohu a Řezníčkově příhře dostal Jovanović, který pálil akrobaticky nůžkami. Gólman byl ovšem připraven, první půle tak skončila výsledkem 0:0.

Do druhého dějství poslal kouč Kotal čerstvé hráče Vávru se Škodou, Razgrad prostřídal ještě výrazněji. Právě Škoda si častým pohybem na levé straně říkal o míč, kromě toho zvládl zahrát i standardní situaci - z přímého kopu nemířil zle, míč ovšem bránu nakonec minul.

Druhý střídající hráč - Vávra - se také ocitl v nadějné možnosti, po Kerestešově vtipné a přesné přihrávce pílil sám na gólmana, prostřelit jej ale nedokázal. Strážce "domácí" svatyně se při zákroku zranil a musel být střídán. Když pak Zbrojovka v závěru nevyužila tři rohové kopy v rychlém sledu, skončil duel bezgólovou remízou.

Navrátilec Řezníček: Jsem spokojený, léčba šla rychle
04.02.2016 | Martin Lísal

Navrátilec Řezníček: Jsem spokojený, léčba šla rychle

B e l e k - Zpráva o tom, že Jakub Řezníček nastoupí již do utkání proti Razgradu, potěšila zřejmě...
Zbrojovka změří síly s účastníkem loňské Ligy mistrů - bulharským Razgradem
03.02.2016 | Martin Lísal

Zbrojovka změří síly s účastníkem loňské Ligy mistrů -...

L a r a - Na závěr soustředění čekají Brňany dva duely s elitními týmy bulharské ligy. Dnes je na...
Trenér Kotal po remíze s Razgradem: Zodpovědný výkon a užitečná konfrontace
03.02.2016 | Martin Lísal

Trenér Kotal po remíze s Razgradem: Zodpovědný výkon a...

B e l e k - Zbrojovka má za sebou třetí zápas s čistým kontem v řadě - tentokrát neinkasovala v...

Fotogalerie

Všechny fotografie