U19: Na úvod jara cenná výhra na Slavii!

U19: Na úvod jara cenná výhra na Slavii!

P r a h a - Dorostenci Zbrojovky zahájili jarní část vítězně. Na hřišti druhé Slavie vyhráli díky brankám Kohoutka a Ryšavého 2:1, pražskému celku tak oplatili podzimní prohru.

Brňané šli v první půli do vedení zásluhou Oty Kohoutka, který týmu kouče Polácha vypomohl spolu s Oldřichem Pragrem zacelit mezery po zraněných hráčích. Po změně stran přidal další zásah Matěj Ryšavý.

V 72. minutě ovšem přišla komplikace - omlazený tým domácích snížil, když se Planka s přispěním silného větru trefil přímo od rohového praporku. Deset minut před koncem pak Slavia zahrávala penaltu, tu ale Špelda zneškodnil a nasměroval tak Zbrojovku k cenné výhře.

"Dnešní výkon nebyl z fotbalového hlediska v mnohém optimální, nicméně nastavení, přístup a kompaktnost týmu nám přinesla tři body. Šli jsme do vedení z pokutového kopu. Soupeř měl častěji míč pod kontrolou a měl spoustu standardních situací, které se nám dařilo úspěšně odvracet. V 54. minutě jsme přidali druhý gól po skvěle sehrané kombinaci a důrazu před brankou. V závěru utkání chytil Adam Špelda pokutový kop," komentovali průběh duelu trenéři Polách a Fučík.

U19: Na úvod jara cenná výhra na Slavii!
Mládež
19.02.2022 | Martin Lísal

U19: Na úvod jara cenná výhra na Slavii!

P r a h a - Dorostenci Zbrojovky zahájili jarní část vítězně. Na hřišti druhé Slavie vyhráli díky...