U19: Zbrojovka porazila Opavu díky třem pohledným brankám

U19: Zbrojovka porazila Opavu díky třem pohledným brankám

B r n o - Dorostenci Zbrojovky sehráli svůj zápas s Opavou už v pátek. Na hřišti ve Fotbalovém centru porazili brankami Pavlíka, Adamce a Černého Opavu 3:1.

V týmu Zbrojovky si odbyl premiéru šestnáctiletý gólman Michal Hložánek. Právě on stál u zrodu první brankové akce, když přihrál Holáskovi a ten dlouhým pasem našel Davida Pavlíka. Brněnský útočník si poradil s obranou a krásně zamířil k tyči.

V úvodu druhého dějství Opava srovnala, po hodině hry nicméně vrátil Brňanům náskok parádní ranou z přímého kopu kapitán Radek Adamec. A za dalších pár minut už to bylo 3:1. Celou akci založil přesným pasem Šlapanský, našel Strnada a po jeho přihrávce se prosadil Martin Černý..

"Proti dobře organizovanému a houževnatému soupeři jsme se dlouho nemohli prosadit, i když jsme byli více na míči. Do vedení jsme šli po krásné akci. Ve druhém poločase nás soupeř patnáct minut zatlačil a vyrovnal na 1:1. Z tlaku soupeře nám pomohla krásná branka z přímého kopu. Zbytek zápasu se odvíjel v podobném duchu - my na míči, ale s velkou chybovostí," komentovali zápas trenéři Polách a Fučík.

U19: Zbrojovka porazila Opavu díky třem pohledným brankám
Mládež
08.04.2022 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka porazila Opavu díky třem pohledným...

B r n o - Dorostenci Zbrojovky sehráli svůj zápas s Opavou už v pátek. Na hřišti ve Fotbalovém...